Romana
English
 
deroni logo 60 de ani de traditie
home About Deroni Deroni Products Rice Recipes Health and Nutrition World of Rice
Untitled Document
 Portugalia
rice map Orez portughez cu peste

Timp de preparare: 60 minute.
Ingrediente: 800 g de peste bacalhau (cod deshidratat in sare), o ceapa, 1 catel de usturoi, 100 ml de ulei de masline, 150 g de praz, 100 ml de vin alb, o lingura pulpa de rosii, 2 rosii, 300 g de orez Deroni, 2 linguri de patrunjel tocat, apa, sare si piper.

Mod de preparare: Fierbem pestele în apa, când e gata îl scoatem si oprim 800 ml de supa de la el. Pestele îl curatam de piele si oase si îl lasam bucati mai grosute. Taiem ceapa si usturoiul si le prajim în ulei de masline. Adaugam prazul taiat rondele. Prajim bine si adaugam vinul. Lasam sa scada, adaugam pulpa de rosii fara piele si seminte, taiate în cuburi. Punem si orezul, saram si piperam. Turnam supa în care a fiert pestele si lasam sa fiarba 10 minute. Adaugam pestele si mai lasam sa fiarba 3-4 minute. Se serveste presarat cu patrunjel tocat.
Acasa | Despre | Produse | Colectia de retete | Sanatate & Nutritie | Lumea orezului